ДЕНЕЛ SUPRA FUTURA

FUTURA е най-доброто решение за тези, които да държат да получат максимума в енергийната ефективност. Базирна на отличните изолиращи свойства на екструдирани пенополистирол (EPS F) с плътности от 17 кг/m³ и повече, системата позволява заместването на изолационния материал с аналогични и дори превъзхождащи го по свойства панели от минерална и каменна вата за максимална термо и шумоизолация.

FUTURA е подходяща както за ново строителство, така и за саниране на стари сгради и се прилага еднакво добре върху тухлени, бетонни и панелни стени. Системата интегрира максималната функционалност на два от водещите продукти в серията SUPRA – фасадните мазилки Денел SUPRA МФ06/07 и силиконовите бои Денел SUPRA С01. Мазилките SUPRA МФ06/07 се отличават с високи експлоатационни качества, тъй като са произведени на циментова основа и са практически дълговечни.

Лесни са за смесване и нанасяне. Притежават висока степен на адхезия, ненадмината паропропускливост, водоустойчивост и дълъг живот, неподатливост на стареене от излагането на UV лъчения. От своя страна силиконовата боя дава на сградата допълнителна водонепропускливост и широки възможности за естетически завършек. Резултатът е естетична фасада с върхови изолационни параметри, дълъг живот, лесна поддръжка и разбира се, ненадминато усещане за домашен уют.